Kárpátokért Egyesület

A projektünk célja

Vásárosnaményban a 14-20 éves fiatalok között az egészséget szolgáló egyéni magatartásminták és életmód elterjesztése és ezen keresztül az életminőségük javítása, annak érdekében, hogy az egészséges életmód ezen belül a rendszeres mozgás, az egészséges táplálkozás, az élvezeti szerek mértékletes használata épüljön be az életükbe.

A pályázatról


A Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében 2012. júniusában kiírásra került a TÁMOP-6.1.2/11/1 kódszámú, Egészségre nevelő és szemléletformáló életmód programok - lokális színterek” című könnyített elbírálású pályázati felhívás.
A pályázat célja az egészséget szolgáló egyéni magatartásminták és közösségi értékek elterjedésének ösztönzése, az egészségfejlesztés színterein megvalósuló közösségi programok elterjesztése, az életminőség javítása.

Nyertes pályázatunk

Egyesületünk benyújtotta „A Kárpátokért Egyesületnél egészségre nevelő és szemléletformáló életmód programok megvalósítása” című pályázatát, mely elbírálását követően, közel 10 millió forintos támogatásban részesült. A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.

Egészségre nevelő, szemléletformáló életmód programok